Buitenlandse vegetarische kaas

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Buitenlandse vegetarische kaas

Wil je vegetarische kaas uit het buitenland kopen?

Wij hebben een enorm assortiment kaas en voor vegetariërs hebben we een aparte afdeling met alleen maar buitenlandse vegetarische kaas. Het is vaak lastig om uit te vinden of een kaas vegetarisch is.  Wij hebben een duidelijk overzicht met een overzichtelijke ingrediënten lijst.

Hollands Kaashuis is een expert op het gebied van speciale kazen. Naast vegetarische kazen hebben we een breed aanbod aan bijvoorbeeld kazen die uitermate geschikt zijn voor mensen met lactose intolerantie. Ook verrukkelijke delicatesse kazen liggen op onze planken die je thuis lekker kunt oppeuzelen. Bovenstaande kazen komen allemaal uit het buitenland.

Geniet je liever van een echt Hollands vegetarisch kaasje?

Veel Nederlandse kazen zijn ook niet vegetarisch. Hollands Kaashuis heeft niet alleen vegetarische kaas uit het buitenland, maar ook heerlijke binnenlandse vegetarische kaas. Puur en echt gemaakt in ons kikkerlandje.

Wat kun je allemaal maken met vegetarische kaas?

De mogelijkheden met vegetarische kaas zijn enorm. Van diverse gerechten zoals vegetarische burgers met lekkere Cheddar kaas, pasta’s met geraspte harde kaas zoals Manchego kaas, of een lekker borrelplankje met blauwe schimmelkazen uit Engeland.

Met vegetarische kaas kun je nog steeds elke kant op die je maar wilt.

Vegetarische kaas smaakt goed

Het is niet alleen belangrijk dat de kaas vegetarisch is. Wij van Hollands Kaashuis geloven ook dat het leven van de koe een belangrijke rol speelt in de productie van kaas. Hoe vrijer een koe heeft geleefd, hoe beter deze over het algemeen smaakt.

Lekker genieten en smullen van kaas kan dus met een goed gevoel.

Wil je meer weten over vegetarische kazen?

In onze kennisbank krijg je antwoord op de vragen die veel Nederlanders hebben over vegetarische kaas.