Buitenlandse lactosevrije kaas

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Buitenlandse lactosevrije kaas

Wat is lactose intolerantie?

Wij hebben enorm veel buitenlandse lactosevrije kaas. Een lactose intolerantie hoeft dus niet te zeggen dat u helemaal geen kaas meer kunt eten.

Wij hebben daarom deze handige rubriek waar u zeker buitenlandse lactosevrije kaas bij elkaar shopt

Lactose is een suiker die in melk voorkomt. Lactose wordt in het lichaam omgezet in melkzuur door lactase. De aanmaak van lactase wordt vaak minder naarmate je ouder wordt. Maar het kan ook zijn dat deze altijd al afwezig is geweest.

Hierdoor kun je nare klachten bij het eten van lactose. Hoeveel lactose je kunt eten is verschillend per persoon. We kunnen grofweg zeggen dat de harde kazen (vanaf belegen) zo goed als lactose vrij zijn. (minder als 0.1 gram per 100 gram). Dit komt omdat tijdens het rijpingsproces de lactose wordt omgezet in melkzuur.

De kazen in deze categorie bevatten dus van nature minder als 0.1 gram lactose per 100 gram en vallen onder de noemer lactosevrije kaas. Ze zijn daardoor meestal te consumeren door mensen met een lactose intolerantie. Houdt er wel rekening mee dat het verschilt per persoon hoeveel lactose je kunt eten.

Dat is nog eens handig! Alle lactosevrij kaas op één plek.

Meer informatie over lactosevrij kaas vindt je in onze blog!

Het Hollands kaashuis, de plek voor lactosevrij kaas

Wij vinden dat alles omtrent onze kaas duidelijk en overzichtelijk moet zijn. Daarom hebben we bij elk product een duidelijke lijst met ingrediënten en mogelijke allergenen en intoleranties

Bij elke kaas kun je dus makkelijk zien of ze lactosevrij zijn.

Nadat jij de lekkerste lactosevrije kaas hebt uitgekozen, snijden en verpakken we de kaas. Dan gaat hij gekoeld op de post zodat jij thuis zonder zorgen kunt genieten!