Buitenlandse kaas

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Buitenlandse kaas

Elke buitenlandse kaas heeft zijn unieke smaak. Elk land heeft zijn eigen kaas specialiteiten, en elk land produceert op zijn minst één heerlijke buitenlandse kaas. Het Holland kaashuis heeft directe verbinding met bijna alle landen in Europa.

Italiaanse kaas

Wekelijks hebben wij verse aanvoer van de heerlijkste buitenlandse kaas. Het meeste komt uit Italië, dat is en blijft toch wel onze absolute specialiteit. Parmezaanse kaas komt direct uit de fabrieken in Noord Italië. Dit is echt top kwaliteit Parmigiano Reggiano. Deze kaas is heerlijk voor of pizza, pasta en salade.

Belgische kaas

Maar ook onze buren maken heerlijke kaas, wat dacht van een heerlijke abdijkaas? Deze kaas wordt in de kloosters van België gemaakt, volgens traditioneel recept. Lees hier hoe abdijkaas wordt gemaakt.

Engelse kaas

Verder hebben we ook een groot assortiment Engelse kaas. De Engelsen zijn absolute top kaasmakers. Hier is de cheddar de belangrijkste kaas, een beetje zoals Goudse kaas dat voor de Nederlanders is. De cheddar is van top kwaliteit en met de hand gemaakt. Zo hebben we onder andere cheddar met cranberry, appeltaart smaak en gerookte cheddar.

Kaas uit Denemarken

Een land wat vaak onderschat wordt op het gebied van kaasmaken is Denemarken. Uit Denemarken komen fantastische blauwschimmel kazen zoals Blue Viking en Dana Mont Blue. Een andere heerlijke Deense zachte kaas is Tilsitter Havarti.

Deze kaas heeft meer de structuur van een brie. Wat dacht u van een heerlijk stukje Manchego? Deze Spaanse schapenkaas is mega lekker, en wordt in ontzetten veel recepten gebruikt.

Wij hebben alle kazen die er bestaan

Zoekt u net dat speciale kaasje voor uw recept maar heeft u geen idee waar u die kan vinden? Wij hebben hem vast en zeker. Kijk even in ons assortiment. En als u hem niet vindt kunt u ons altijd even contacten. Er is geen kaas op deze planeet die wij niet kunnen leveren.