Accessoires

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Accessoires

Verse kaas en voorgesneden kaas

Hele stukken kaas zijn van betere kwaliteit als vooraf in plakjes gesneden  kaas. Als u kaas namelijk in pakjes snijd en dan bewaard drogen ze heel snel uit. En dat komt niet ten goede van de kwaliteit. Dus heeft u goede accessoires nodig om kaas te raspen, snijden en te presenteren.

Uitgebreide selectie van Boska

Wij hebben een uitgebreide selectie accessoires voor kaas. Of het nu gaat om kaasmessen, een kaasrasp of kaasplankjes. Wij hebben alles. We hebben ook een uitgebreide selectie van Boska. Dit is het leidende merk voor kaas accessoires voor zowel de professional als de thuiskok. Als u van plan bent om een mooi kaasplankje samen te stellen voor als uw gasten komen eten, dan kunt beginnen met mooie houten kaasplankje op onze site. Daarna kunt u op uw gemak door alle verschillende die we hebben om de lekkerste kaas te kopen. Makkelijker gaat niet!

Voor elke kaas een ander accessoires

Jonge kaas is zacht en romig, oude kaas is hard en heeft veel karakter. Beide hebben andere accessoires nodig. Bij al onze raspen en schaven staat duidelijk beschreven waar ze goed voor te gebruiken zijn. We hebben ook een mooi set voor uw kaasplankje. Deze set van Boska heeft de toepasselijke naam Gouda gekregen en is van hoge kwaliteit. Boska is het beste merk voor alles wat om kaas draait, net zoals deze set. Boska is een merk voor de professional, maar gelukkig hebben ze ook een lijn voor de thuiskok. U vindt het allemaal bij het Hollands kaashuis